Deze lekkere kleine bavarois gebakjes zijn ideaal bij de koffie, high tea of gewoon, zomaar tussendoor!
Voor ca. 30 stuks heb je het volgende nodig:
- 75 gram roomboter
- 200 gram bastogne koeken
- 250 ml slagroom
- 50 gram FunCakes mix voor bavarois – Karamel
- 60 ml water
- FunCakes Mini Fudge
Om ze te maken gebruikten we ook
- PME Mini Baking Cups
- Wilton Mini muffin blik
- Pannetje
- Garde
- Spuitzak
Verkruimel de bastognekoeken, dit kan evt. met een staafmixer
Smelt de boter en giet deze over de bastogne kruimels. Meng goed door elkaar.
Plaats
de mini cupcake papiertjes in de mini muffin pan en verdeel met een
lepel het bastogne-botermengsel over de cupcake papiertjes. Druk goed
aan zodat er een bodempje ontstaat en plaats het muffin blik in de
koelkast om op te stijven.
Klop 250 ml slagroom lobbig. Meng 50 gram mix voor bavarois met 60 ml water en spatel dit mengsel goed door de slagroom.
Vul een (wegwerp)spuitzak met bavarois en vul de cupcake papiertjes tot aan de rand met bavarois. Laat minimaal één uur opstijven in de koelkast.
Haal voor het presenteren het cupcake papiertje van het gebakje af en strooi er wat FunCakes mini Fudge blokjes over heen.
Eet smakelijk!