Verzenden

Een bestelling via de webshop gaan we zo snel mogelijk inpakken en versturen. We doen ons uiterste best alle bestellingen die op maandag t/m zaterdag* vóór 14:00 uur worden besteld en betaald, diezelfde dag nog te versturen. PostNL zal in de meeste gevallen de volgende dag (uitgezonderd de zondag) bezorgen; dit is echter géén garantie, het kan zijn dat je pakket of brievenbuspakketje een of meer dag(en) later bezorgd wordt. Zeker gedurende drukke tijden (bijvoorbeeld rond feestdagen) is het verstandig om op tijd te bestellen. Brievenbuspakketjes worden niet op maandag bezorgd. Ons advies is om ook daar rekening mee te houden.

Wil je nog wat toevoegen aan je bestelling? Neem contact op via mail of telefonisch; als je pakketje nog bij ons in de winkel is, zal het in de meeste gevallen lukken om het artikel nog toe te voegen

*In het weekend kunnen wij incidenteel de pakketten voor verzending niet aanbieden bij ons inleverpunt; als je dus vrijdag na 14:00 uur bestelt, bestaat altijd de mogelijkheid dat je bestelling niet eerder dan maandag bij ons de deur uit gaat.

Wij verzenden ook brievenbuspakketjes met PostNL. Op de pagina met bestelkosten worden dan automatisch lagere verzendkosten berekend. Als je bestelling niet in een brievenbuspakketje past, verzenden we dit via de pakketpost van PostNL. Bij een bestelling vanaf € 60,- hoef je geen verzendkosten te betalen, de bestelling zal dan door PostNL gratis worden bezorgd. Let op: voor België gelden er andere verzendopties.

NederlandBelgië
Pakket€ 5,95€ 7,95
Brievenbuspakketje€ 3,99
Gratis verzendenVanaf € 60,–Vanaf € 80,–

Pakketten worden van maandag t/m zaterdag bezorgd. Ben je niet thuis en kan het pakket ook niet afgeleverd worden bij je buren, dan wordt je pakket afgegeven het dichtstbijzijnde servicepunt. De bezorger doet geen tweede bezorgpoging! Via de track&trace-mail die je ontvangt als wij je order afronden kun je vooraf een inschatting maken wanneer je de bezorger kunt verwachten. Let op: bij niet-thuis doet de bezorger geen briefje in de bus. Je wordt via de track&trace mail op de hoogte gehouden van de status en locatie van je pakketje.

Hou er hierbij rekening mee dat de Track&Trace van brievenbuspakketjes vaak om een inschatting gaat. Volgens de Track&Trace pagina is je brievenbuspakketje dan al bezorgd, maar in enkele gevallen gebeurt dit pas de eerstvolgende bezorgdag. Helaas kunnen we deze foutieve informatie niet voorkomen.

Heb je geen Track&Trace mail ontvangen? Neem dan even contact op, dan kunnen we je het Track&Trace nummer doorgeven.

Let op: brievenbuspakketjes worden ook via PostNL verzonden, deze worden echter van dinsdag t/m zaterdag bezorgd. Op maandag bezorgt PostNL geen brievenbuspost.

Heb je je pakketje 3 dagen nadat wij het hebben verstuurd nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op zodat wij kunnen proberen te achterhalen wat er mis is gegaan. Hou er wel rekening mee dat deze 3 dagen met name gelden buiten de feestdagen-periode; tijdens de periode van Black Friday en de feestdagen kan er sprake zijn van langere levertijd.

***

Om de verpakkings- en verzendkosten zo laag mogelijk te houden recyclen wij verpakkingsmateriaal. Je herkent onze pakketjes aan de vrolijke Happy Baking tape!