Verzenden

Verzendwijze & levertijd
Een bestelling via de webshop gaan we zo snel mogelijk inpakken en versturen. We doen ons uiterste best alle bestellingen die op maandag t/m vrijdag vóór 13:00 uur worden besteld en betaald, diezelfde dag nog te versturen. Zowel PostNL als DHL zullen in de meeste gevallen de volgende dag bezorgen, zowel pakketjes als brievenbuspost. Dit is echter géén garantie, het kan zijn dat je pakket of brievenbuspakketje een dag later bezorgd wordt. Ons advies is om daar rekening mee te houden.

Wil je nog wat toevoegen aan je bestelling? Neem contact op via mail of telefonisch; als je pakketje nog bij ons in de winkel is, zal het in de meeste gevallen lukken om het artikel nog toe te voegen

In het weekend kunnen wij niet altijd de pakketten voor verzending aanbieden bij onze bezorgers; als je dus vrijdag na 13:00 uur bestelt, kan het zijn dat je bestelling op dinsdag bij je geleverd wordt.

Wij verzenden brievenbuspakketjes met PostNL. Op de pagina met bestelkosten worden dan automatisch lagere verzendkosten berekend. Als je bestelling niet in een brievenbuspakketje past, kun je kiezen tussen levering door PostNL of DHL. Bij een bestelling vanaf € 50,- hoef je geen verzendkosten te betalen, de bestelling zal dan door PostNL worden bezorgd.

Verzendkosten

PakketBrievenbuspakketje
PostNL€ 4,95 (tot 30kg)€ 3,50
DHL€ 4,95 (tot 20kg)
Gratis verzenden vanaf € 50,-

Kies je voor PostNL? Pakketten worden van maandag t/m zaterdag bezorgd. Ben je niet thuis, dan zal de bezorger nog een tweede afleverpoging doen en een briefje in je bus achterlaten. Via de track&trace-mail die je ontvangt kun je een inschatting maken wanneer je de bezorger kunt verwachten.

Let op: brievenbuspakketjes worden ook via PostNL verzonden, deze worden echter van dinsdag t/m zaterdag bezorgd.

Kies je voor DHL? Pakketten worden van maandag t/m zaterdag bezorgd. Als je niet thuis bent, doet de bezorger een kaartje in de bus met het tijdstip van de nieuwe afleverpoging. Je ontvangt van ons een track&trace-mail zodat je weet wanneer je de bezorger ongeveer kunt verwachten.

Heb je je pakketje 3 dagen nadat wij het hebben verstuurd nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op zodat wij kunnen proberen te achterhalen wat er mis is gegaan.

Om de verpakkings- en verzendkosten zo laag mogelijk te houden recyclen wij verpakkingsmateriaal. Je herkent onze pakketjes aan de vrolijke Happy Baking tape!