Verzenden

Een bestelling via de webshop gaan we zo snel mogelijk inpakken en versturen. We doen ons uiterste best alle bestellingen die op maandag t/m vrijdag vóór 14:00 uur worden besteld en betaald, diezelfde dag nog te versturen. Zowel PostNL als DHL zullen in de meeste gevallen de volgende dag bezorgen, zowel pakketjes als brievenbuspost. Dit is echter géén garantie, het kan zijn dat je pakket of brievenbuspakketje een dag later bezorgd wordt. Ons advies is om daar rekening mee te houden.

Wil je nog wat toevoegen aan je bestelling? Neem contact op via mail of telefonisch; als je pakketje nog bij ons in de winkel is, zal het in de meeste gevallen lukken om het artikel nog toe te voegen

In het weekend kunnen wij niet altijd de pakketten voor verzending aanbieden bij onze bezorgers; als je dus vrijdag na 14:00 uur bestelt, kan het zijn dat je bestelling niet eerder dan maandag bij ons de deur uit gaat.

Wij verzenden brievenbuspakketjes met PostNL. Op de pagina met bestelkosten worden dan automatisch lagere verzendkosten berekend. Als je bestelling niet in een brievenbuspakketje past, kun je kiezen tussen levering door PostNL of DHL. Bij een bestelling vanaf € 50,- hoef je geen verzendkosten te betalen, de bestelling zal dan door PostNL worden bezorgd. Let op: voor België gelden er andere verzendopties.

Verzendkosten Nederland

Pakket Brievenbuspakketje Verzendkosten België
PostNL € 4,95 (tot 23kg) € 3,50 € 6,95
DHL € 4,95 (tot 20kg)
Gratis verzenden tijdelijk vanaf € 40,- Gratis verzenden vanaf € 75,–

Kies je voor PostNL? Pakketten worden van maandag t/m zaterdag bezorgd. Ben je niet thuis en kan het pakket ook niet afgeleverd worden bij je buren, dan geldt vanaf half oktober 2019 dat je pakket afgegeven zal worden bij het dichtstbijzijnde servicepunt. De bezorger doet geen tweede bezorgpoging! Op het briefje in de bus staat aangegeven bij welk servicepunt je je pakketje de volgende dag kunt ophalen. Via de track&trace-mail die je ontvangt kun je een inschatting maken wanneer je de bezorger kunt verwachten.

Let op: brievenbuspakketjes worden ook via PostNL verzonden, deze worden echter van dinsdag t/m zaterdag bezorgd.

Kies je voor DHL? Pakketten worden van maandag t/m zaterdag bezorgd. Als je niet thuis bent en het pakketje kan ook niet bij je buren worden afgegeven, doet de bezorger een kaartje in de bus met het adres van het dichtstbijzijnde servicepunt. Je kunt je pakketje daar de volgende dag afhalen. Je ontvangt van ons een track&trace-mail zodat je weet wanneer je de bezorger ongeveer kunt verwachten.

Heb je je pakketje 3 dagen nadat wij het hebben verstuurd nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op zodat wij kunnen proberen te achterhalen wat er mis is gegaan.

Tijdelijke extra verzendoptie: lockdown levering

In de periode t/m 9 februari 2021 bieden wij een extra verzendoptie aan voor klanten die in de nabije omgeving van onze winkel wonen.

  • Wij bezorgen in postcodegebieden 2517, 2542 t/m 2548, 2551 t/m 2553, 2561 t/m 2566, 2571, 2573, 2583
  • Minimum bestelbedrag is € 25,- Eetbare prints toevoegen aan je bestelling is mogelijk; stuur ons een email; je ontvangt een extra betaallinkje voor de kosten van de print(s)
  • De levertijd is 1-3 dagen, afhankelijk van onze bezorgroute. Ben je niet thuis als we langskomen en zit er geen briefje op de deur? Dan nemen we je bestelling weer mee terug en ga je opnieuw op de lijst, dus kan het opnieuw 1-3 dagen duren.
  • De kosten van deze bezorgoptie zijn € 1,50
  • Meer informatie over deze bezorgoptie vind je op deze pagina

***

Om de verpakkings- en verzendkosten zo laag mogelijk te houden recyclen wij verpakkingsmateriaal. Je herkent onze pakketjes aan de vrolijke Happy Baking tape!