Kun jij het ook niet laten om te snoepen van deeg voordat het in de oven gaat? Met deze cookie dough balletjes kun je je hart ophalen want het is veilig om te eten en niet bedoeld voor de oven!
Om 25 kleine balletjes te maken heb je het volgende nodig:
- 125 gram FunCakes mix voor Cookies
- 50 gram FunCakes Chocoladedrops melk
- 60 gram (witte) basterdsuiker
- 50 gram ongezouten roomboter
- ½ theelepel LorAnn Bakery Emulsion Butter Vanille
- 1 eetlepel melk
- Wilton Sanding Sugar diverse kleurtjes
Verder heb je nodig:
- Een (beslag) kom
- kleine schaaltjes voor de Sanding Sugar
Zorg dat de boter op kamertemperatuur is en meng dit met de mix voor cookies, basterdsuiker, butter vanille emulsie en melk. Kneed daarna ook de chocoladedrops door het zachte deeg.
Rol ca. 25 kleine balletjes, dit gaat het beste met koude handen. De balletjes wegen per stuk ongeveer 10 gram.
De de Sanding Sugar in een schaaltje of op een schoteltje en rol de balletjes erdoor, zodat ze een mooi gesuikerd laagje krijgen.
Zo eenvoudig is het! Eet smakelijk!