Een lekker en eenvoudig recept om te maken als dessert of voor bij de koffie!
Benodigdheden
- 200 gram FunCakes Chocolade Melts Milk
- 175 gram FunCakes Chocolade Melts White
- 397 gram gecondenseerde melk ( 1 blikje)
- 40 gram FunCakes Smaakpasta Cappuchino
- 35 gram FunCakes Sprinkels Mini Fudge
- FunCakes Christmas Sprinkels naar keuze
Verder:
- Vierkante bakvorm van ca. 20×20 cm
- Bakpapier
- Kleine pan
- 2 schaaltjes
- Pannenlikker
Bereiding:
Weeg de chocolade af en doe het in 2 aparte schaaltjes.
Verwarm de gecondenseerde melk in een kleine pan op middelhoog vuur tot aan de kook. Blijf roeren in de pan tijdens het opwarmen. Haal de pan van het vuur als het begint te borrelen.
Verdeel de gecondenseerde melk in 2 gelijke hoeveelheden over de 2 schaaltjes met de chocolade. Roer in de schaaltjes tot het een glad mengsel is.
Aan het schaaltje melkchocolade voeg je 25 gram FunCakes Cappuccino smaakpasta toe en roert dit door.
Aan het schaaltje witte chocolade voeg je 15 gram Cappuccino smaakstof en 35 gram FunCakes Mini Fudge toe en roer dit door.
Met het bakpapier bekleed je de bakvorm, let er op dat ook de zijkanten bedekt zijn met bakpapier.
Schep vervolgens het melkchocolade mengsel in de bakpan en verdeel dit netjes met een pannenlikker. Het witte chocolade mengsel schep je daarna bovenop de laag melkchocolade en verdeelt dit weer netjes, zodat de bovenkant glad is.
Strooi er een leuke kerstsprinkle overheen en zet hem vervolgens minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven.
Na 2 uurtjes wachten kun je hem in kleine stukjes snijden en klaar is je Cappuccino Fudge – Christmas style.
Eet smakelijk! ????