Workshops Happy Baking

Tot nader orde is het niet mogelijk om bij ons workshops of cursussen te volgen. In verband met de beperkte inzetbaarheid van onze workshopdocenten zijn wij genoodzaakt een tijdelijke pauze in te lassen.

Je kunt bij Happy Baking diverse workshops en cursussen volgen om het taart decoreren beter onder de knie te krijgen. Voor meer informatie per type workshop of cursus kun je op onderstaande onderwerpen klikken. De workshop- en cursus agenda en meer informatie over het inschrijven vind je ook op deze pagina.In de agenda hieronder zie je welke workshops en cursussen zijn ingepland. Je kunt op de naam van een cursus klikken om meer informatie te lezen en je eventueel in te schrijven. Lees onder de agenda meer over het inschrijven.

Workshopagenda

Datum
Workshop/cursusTijdInschrijven
Woensdag 24 novemberKinderworkshop Chocoladeletter versierendiversChocoladeletter 2021
Woensdag 1 decemberKinderworkshop Chocoladeletter versierendiversChocoladeletter 2021
Zodra mogelijkWilton Course 1 – Building Buttercream Skills19:30 – 22:00 uurWilton taart
Zodra mogelijkPME Professional Course Sugarflowers9:30 – 16:15 uurPME Sugarflowers

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of cursus gaat via onze webshop. Je plaatst de workshop of cursus in je winkelmand en kunt dan afrekenen. Uiteraard worden er geen verzendkosten berekend voor het reserveren van een workshop of cursus!

Workshopruimte

Bij bijna elke workshop of cursus kun je kiezen voor een datum òf voor de reservelijst. Bij de optie met datum wordt aangegeven of er nog plek is. Indien de workshop of cursus van je keuze vol is, kun je deze optie niet meer selecteren. Wil je op de reservelijst? Vink die optie dan aan en ga door met het “bestelproces”. Uiteraard worden er voor de reservelijst geen kosten berekend, maar door je bestelling weten wij dat je interesse hebt. Indien er door afmelding een plekje vrij komt, nemen we wellicht contact met jou op!

Zie je geen optie “reservelijst” bij een cursus staan? Dan is de cursus al begonnen en wordt er op korte termijn geen extra datum verwacht. Abonneer je dan op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe data!

Omdat het inschrijven via de webwinkel gaat, zul je ook een automatische mail ontvangen dat je bestelling klaar staat of verzonden is. In het geval van inschrijving voor een workshop, cursus of de reservelijst betekent dit dat je inschrijving juist is verwerkt!

Als je je inschrijft voor een workshop of cursus bij Happy Baking ga je akkoord met onze aanvullende voorwaarden voor onze workshops & cursussen. Klik hier voor meer informatie.