Workshops Happy Baking

Je kunt bij Happy Baking diverse workshops en cursussen volgen om hettaart decoreren beter onder de knie te krijgen. In de agenda hieronderzie je welke workshops en cursussen zijn ingepland. Je kunt op de naamvan een cursus klikken om meer informatie te lezen en je eventueel in teschrijven. Lees onder de agenda meer over het inschrijven.

Workshopagenda

Datum
Workshop/cursusTijdInschrijven
ZomervakantieSummerschoolZomervakantieSummerschool
Donderdag 6 augustusKinderworkshop Zeediertje Schildpad 14:00 uurLees meer
Donderdag 8 augustusWilton Advanced: modelling 10114:00 uurLees meer
Donderdag 15 augustusKinderworkshop Zeediertje Krab 14:00 uurLees meer
Dinsdag 20 augustusTienerworkshop Unicorn 14:00 uur Lees meer
Woensdag 21 augustusKinderworkshop Zeediertje Schildpad14:00 uur Lees meer
Dinsdag 27 augustusKinderworkshop Zeediertje Krab10:30 uur Lees meer
Dinsdag 27 augustusKinderworkshop Zeediertje Schildpad14:00 uur Lees meer
Woensdag 28 augustusWilton Advanced: modelling 101 14:00 uur Lees meer
Zaterdag 21, 28 september, 5 & 12 oktoberPME Professional Sugarpaste Module9:30 – 16:15 uurLees meer

Inschrijven

Inschrijven voor een workshop of cursus gaat via onze webshop. Je plaatst de workshop of cursus in je winkelmand en kunt dan afrekenen. Uiteraard worden er geen verzendkosten berekend voor het reserveren van een workshop of cursus!

Workshopruimte

Bij bijna elke workshop of cursus kun je kiezen voor een datum òf voor de reservelijst. Bij de optie met datum wordt aangegeven of er nog plek is. Indien de workshop of cursus van je keuze vol is, kun je deze optie niet meer selecteren. Wil je op de reservelijst? Vink die optie dan aan en ga door met het”bestelproces”. Uiteraard worden er voor de reservelijst geen kosten berekend, maar door je bestelling weten wij dat je interesse hebt. Indien er door afmelding een plekje vrij komt, nemen we wellicht contact met jou op!

Zie je geen optie “reservelijst” bij een cursus staan? Dan is de cursus al begonnen en wordt er op korte termijn geen extra datum verwacht. Abonneer je dan op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe data!

Omdat het inschrijven via de webwinkel gaat, zul je ook een automatische mail ontvangen dat je bestelling klaar staat of verzonden is. In het geval van inschrijving voor een workshop, cursus of de reservelijst betekent dit dat je inschrijving juist is verwerkt!

Als je je inschrijft voor een workshop of cursus bij Happy Baking ga je akkoord met onze aanvullende voorwaarden voor onze workshops & cursussen. Klik hier voor meer informatie.