Betaalmogelijkheden bij Happy Baking

Bij Happy Baking hebben we verschillende betaalmethoden, zodat jij kunt kiezen op welke manier je je bestelling wilt betalen.

iDEAL

Als je kiest voor betalen middels iDeal kun je tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde betaalomgeving of via je app, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.
 
De voordelen:

 • iDEAL is even vertrouwd, veilig en makkelijk als internetbankieren
 • Je kunt gebruik maken van iDeal als je toegang hebt tot internetbankieren bij één van de deelnemende banken
 • iDEAL kan gebruikt worden door klanten met een rekening en de mogelijkheid tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers.

Hoe werkt iDeal:

 1. Als je je bestelling plaatst, kies je voor iDeal en selecteer je je eigen bank.
 2. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bankomgeving of je bank- app
 3. Je bank vraagt je een aantal gegevens in te vullen en autoriseert je betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en de bestelling is daarmee verwerkt.

iDeal is alleen beschikbaar voor Nederland.

Creditcard
Alle creditcard transactie worden veilig uitgevoerd door CCV Pay. Heb je er vragen over, neem gerust contact met ons op.

 1. Kies op de betaalpagina voor de betaalmethode met de creditcard naar keuze (Mastercard, Visa of Maestro).
 2. Na het invoeren van de benodigde gegevens met betrekking tot je Credit Card wordt de betaling direct verwerkt en keer je door middel van het klikken op de betreffende link weer terug naar onze winkel.

Bancontact
Voor onze Belgische klanten is de betaalmethode Bancontact beschikbaar.

 1. Kies op de betaalpagina voor de betaalmethode Bancontact en klik op de knop ’verder’.
 2. Na het invoeren van de benodigde gegevens wordt je betaling direct verwerkt en van je bankrekening afgeschreven. De bestelling wordt direct in behandeling genomen.

Bancontact is alleen beschikbaar voor België.

Vooruit betalen
De optie ’Vooruit Betalen’ is beschikbaar als Bankoverboeking

 1. Kies op de betaalpagina voor de betaalmethode Bankoverboeking en rond je bestelling af
 2. CCV Pay verwerkt onze betalingen; je ontvangt een extra email van CCV met de gegevens voor de betaling. Let op: vul altijd het juiste kenmerk en de juiste ten naamstelling in. De betaling dient binnen 7 dagen voldaan te zijn.

Je ontvangt de betaalgegevens (als Payment reference) en het IBAN ook in je bevestigingsmail. In het geval van Vooruit betalen beginnen we met het verwerken van je bestelling als de betaling binnen is. Je hebt hier 7 dagen de tijd voor.

Let op: hou er rekening mee dat, omdat wij met een betaalprovider werken, het tot 2 dagen kan duren voordat wij bij een bankoverboeking de betaling ontvangen. Wij versturen je pakketje nádat wij bevestiging van betaling hebben ontvangen.

Betalen bij afhalen
Contant of via pin in de winkel

Als je er voor kiest om je bestelling op te halen in de winkel in Den Haag, kun je ook de optie Betalen bij afhalen selecteren. Je kunt je bestelling dan in de winkel afrekenen.