Een kinderfeestje bij Happy Baking? Dat kan!

Voor een gezellig kinderfeestje voor kinderen van 6 – 12 jaar ben je bij ons aan het juiste adres! Reserveren is mogelijk op woensdagmiddag en daarnaast zijn er 2 zaterdagen per maand beschikbaar voor een kinderfeestje.

Voorbeeld kinderfeestje Boltaartje

Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen cupcakes of een boltaartje decoreren.

Kinderen van 6/7 jaar
Bij een kinderfeestje met kinderen van 6/7 jaar decoreren alle kinderen 6 cupcakes. Het ontwerp van het eerste cupcakeje mag de jarige bedenken, alle kinderen leren dan hoe ze deze cupcake maken. Wordt het een eenhoorn of een panda? Van alles is mogelijk! De overige cupcakes kunnen in thema of naar eigen idee met behulp van alle uitstekers, mallen en materialen die wij beschikbaar hebben worden gedecoreerd. De cupcakes zijn al gebakken, tijdens het feestje worden ze gedecoreerd met rolfondant. De kinderen krijgen hun cupcakes mee in een leuk cupcakedoosje. Duur van dit kinderfeestje is ca. 2 uur.

Kinderen van 8-12 jaar
Tijdens een feestje met kinderen vanaf 8 jaar snijden, vullen, bekleden en decoreren de kinderen een boltaartje. Alle boltaartjes kunnen gemaakt worden in een leuk thema (wat dacht je van een grappig varkentje, of een eenhoorn!) en gedecoreerd worden met behulp van alle uitstekers, mallen en materialen die wij beschikbaar hebben. De kinderen krijgen hun taartje mee in een leuk taartdoosje. Duur van dit feestje is ca. 2-2½ uur.

Elk kinderfeestje is inclusief limonade en wat lekkers, èn een cadeautje voor de jarige. In principe gaan we er vanuit dat het cadeautjes geven aan de jarige thuis al heeft plaats gevonden. Is dit niet mogelijk? Dan horen we dit graag even van te voren, zodat we daar rekening mee houden tijdens het feestje.
We stellen het op prijs als de ouder(s) aanwezig blijven bij het feestje, uiteraard is er een kopje koffie of thee.

De kosten van een kinderfeestje zijn € 130,- voor 6 kinderen, daar boven komt er per kind extra € 5,- bij. Het maximum aantal is 10 kinderen. De betaling dient voorafgaand aan het kinderfeestje voldaan te zijn; annuleren kan kosteloos tot 3 dagen voorafgaand aan de gereserveerde datum. Bij annuleren vanaf 3 dagen voorafgaand aan het feestje wordt er € 15,- aan annuleringskosten in rekening gebracht.

Op de kalender hieronder kun je zien welke data er beschikbaar zijn. Groen = waarschijnlijk beschikbaar, Oranje = Onder optie, Rood = bezet. De kalender wordt 1x per dag bijgewerkt, het is dus mogelijk dat een “groene dag” toch al gereserveerd is.

Wil je een kinderfeestje afspreken? Neem dan voor de beschikbare mogelijkheden contact op via onderstaand formulier.