Biscuit is een heerlijke luchtige basis voor taart. Eenvoudig te bereiden met resultaat van banketbakkers kwaliteit!

Benodigdheden voor een 20-22cm ronde taart:
  • 250 gram FunCakes mix voor Biscuit
  • 4 eieren (maat M)
  • 25 ml water

Biscuit
  1. Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
  2. Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C).
  3. Meng de mix, de eieren en het water en klop het beslag op de hoogste snelheid 7-8 minuten op, daarna nog 2-3 minuten op lage snelheid na-mixen.
  4. Vet de bakvorm in met FunCakes Bake Easy Spray of gebruik zachte boter en klop wat bloem door je blik. Vul de bakvorm tot de helft à tweederde en bak de taart in ca. 30 minuten gaar in de voorverwarmde oven. Oven tussentijds niet openen! De taart is gaar als hij veerkrachtig aanvoelt.
  5. Direct na het bakken uit het bakblik halen en laten uitdampen op een rooster.

Voor andere formaten kijk je op de achterkant van het pak, of gebruik de calculator op www.funcakes.nl