Voorraad & Levering

De huidige situatie in Nederland èn de rest van de wereld, raakt ons allemaal. Dit heeft niet alleen effect op hoe wij in de winkel ons aan de maatregelen van de overheid houden, maar ook op onze voorraad en levering. Hieronder vind je de meest recente informatie. Informatie over hoe wij als winkel met alle maatregelen omgaan, vind je op deze pagina.

Voorraad

Helaas zijn momenteel veel producten uitverkocht. Niet alleen de pakketten die wij naar jou versturen kunnen vertraging oplopen, ook de pakketten en goederen die naar ons gestuurd worden komen veel later aan dan verwacht. Daarnaast kampen onze leveranciers met dezelfde problemen en krijgen zij bepaalde producten niet of later dan verwacht aangeleverd. Wij doen ons uiterste best, maar vragen je begrip voor het feit dat we vaker dan we willen nee moeten verkopen.

Levering

De pakketdiensten hebben het uitzonderlijk druk. Daardoor zijn pakketjes -soms véél – langer onderweg dan we gewend zijn. Dit geldt zowel voor leveringen die wij ontvangen, als voor pakketten die wij versturen. Hou hier rekening mee als je spulletjes nodig hebt voor je feestje!

Openingstijden

Onze winkel en webshop zijn op de normale tijden geopend, tijdens onze openingstijden kun je ons altijd per mail of telefonisch bereiken. Hou er wel rekening mee dat als je belt, de klant die we in de winkel aan het helpen zijn, voor gaat en dat het kan gebeuren dat we de telefoon dan niet opnemen. Mail proberen we dezelfde dag nog te beantwoorden.

Heb je vragen of opmerkingen over voorraad, levering of openingstijden? Schroom niet en laat het ons weten!