Maatregelen mbt Coronavirus

In lijn met de maatregelen van de overheid zijn onze winkel en webshop gewoon geopend volgens onze reguliere openingstijden. Wij hebben de mogelijkheid om gepaste afstand te bewaren en houden ons aan de extra hygiëne maatregelen.

Deurbeleid

Vanaf dinsdag 24 maart hanteren wij een deurbeleid. In principe laten we maximaal 3 à 4 klanten in de winkel toe. Dit betekent dat we de deur even sluiten als er 4 klanten aan het winkelen zijn en vragen we je om even geduld. Zodra het mogelijk is, ben je welkom in de winkel. Probeer zoveel mogelijk alleen naar de winkel te komen, en anders met maximaal 2 personen, zo is het voor ons makkelijker om het aantal klanten in de gaten te houden.

Openingstijden en overige maatregelen

Op bovenstaande manier zijn we geopend op onze reguliere openingstijden; tijdens deze openingstijden gelden de volgende overige maatregelen:

  • We houden gepaste afstand en vragen of jij dat ook wilt doen.
  • We maken contact oppervlakken vaker schoon en vragen je in de winkel te kiezen voor pinbetaling of, in het geval dat dit niet mogelijk is, contant geld op de balie te leggen. Het wisselgeld leggen wij dan weer op de balie
  • We vragen nadrukkelijk 1½ meter afstand te houden tussen ons en andere klanten
  • Laat je winkelmandje bij de balie staan; wij maken deze schoon voordat we het terug zetten
Workshops, cursussen en kinderfeestjes

Workshops & cursussen voor volwassenen zullen dit workshopseizoen geen doorgang meer hebben. We gaan er vanuit dat we vanaf 1 september weer een workshopprogramma kunnen presenteren.

Op dit moment zijn we druk bezig om kinderworkshops tijdens de zomervakantie te kunnen realiseren. Hou daarvoor onze site en nieuwsbrief in de gaten!

Ook voor kinderfeestjes zijn we druk bezig om mogelijkheden te realiseren. Omdat kinderen 1,5 meter afstand moeten houden tot volwassenen, zal de groepsgrootte maximaal 8 kinderen zijn en zullen we een andere minimum leeftijd moeten hanteren. Interesse in een kinderfeestje? Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Bestellingen en bezorging

In verband met de locatie van het DHL-service punt, bieden wij tijdelijk geen verzending via DHL aan. Wij verzenden momenteel dus alleen via PostNL en daarnaast zijn pakketjes alleen af te halen op pickup points van PostNL en niet bij DHL service-punten. Excuses voor het eventuele ongemak!

We hebben tijdelijk onze verzendkosten verlaagd naar € 3,95 voor pakketpost en € 3,00 voor brievenbuspost. De grens voor gratis verzenden is verlaagd naar € 40,-

Hou er rekening mee dat vanwege drukte bij PostNL er vertraging kan ontstaan in de bezorging van je pakketje!

Wij hopen dus gewoon open te kunnen blijven, maar nemen geen risico met jouw en onze gezondheid. Mocht iemand in ons team verkoudheidsverschijnselen vertonen, dan zal zij niet in de winkel kunnen werken en komt de bezetting bij ons in de winkel onder druk.

Communicatie

Via Facebook en deze pagina blijven we communiceren over onze winkel en de openingstijden, mochten deze veranderen.

Heb je vragen, schroom niet om contact op te nemen!