Minimum bestelbedrag bij verzenden

Minimum bestelbedrag 5 euro

Vanaf 1 juli 2024 zijn wij helaas genoodzaakt om een minimum bestelbedrag op onze webshop in te voeren. Uiteraard geldt dit alleen voor het verzenden van artikelen, het afhalen van je bestelling is en blijft altijd gratis.

Verzenden via een postdienst, of dit nu PostNL, DHL, GLS of welke andere ook is, is nooit gratis. Bij het gratis verzenden voor jou, de klant, nemen wij, Happy Baking, de kosten van het verzenden op ons. Dit doen wij graag bij grotere bestellingen, omdat wij het waarderen dat je deze bij ons bestelt. Uiteraard waarderen we ook kleinere bestellingen, daarom nemen we daarvan óók een deel van de verzendkosten op ons. De verzendkosten die jij betaalt zijn dan ook altijd lager dan de werkelijke verzendkosten.

Om dit resterende bedrag voor iedereen haalbaar te houden, hebben wij moeten besluiten om bestellingen waarbij wij een onevenredig groot deel van de verzendkosten op ons moeten nemen, niet meer in behandeling te nemen. We willen dit zo beperkt mogelijk houden en hebben daarom gekozen voor een minimum bestelbedrag van € 5,00. Wij denken dat dit bedrag klein genoeg is om geen hoge drempel op te werpen om bij ons te bestellen.

Heb je hier vragen over? Schroom niet en neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *