FunCakes Limited Edition Kersttrui

FunCakes Limited Edition Kersttrui

Bakken met liefde begint met de beste materialen van FunCakes, en hoe kun je dat nu beter doen dan in zo’n geweldige kersttrui? Weg met de Foute Kersttrui, hier komt de Zoete Kersttrui! In mooi donkerblauw met roze steel jij de show, niet alleen met je baksels, maar ook met deze geweldige feestelijke warme trui!

De FunCakes Limited Edition Christmas Sweater is zéér beperkt leverbaar in Europa. Er zijn slechts enkele verkooppunten en Happy Baking is er daar één van! Wees er dus op tijd bij, want de voorraad is beperkt.

De trui is verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en XXL, dus hij is beschikbaar voor groot en klein. De prijs is € 34,95. Misschien is dit dan dè gelegenheid om je gespaarde punten in te wisselen voor iets wat je niet zo snel voor jezelf zou kopen. Maar zo wordt het wel heel aantrekkelijk!

Geef je de trui liever cadeau? GEen punt! Hij wordt geleverd in cadeau-verpakking en komt ook nog eens met een superschattige miniversie. Die is geschikt als sleutelhanger, of als leuke versiering in jouw kerstboom!

Bestellen? Kijk snel in deze categorie!

Ga je met of zonder kersttrui aan de bak? Check dan het bijpassende recept op de website van FunCakes en bak jouw eigen gebreide kersttaart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *