De zomervakantie workshops staan online!

Summerschool 2024

Nog maar heel even tot aan de zomervakantie! 6 weken geen school, maar dat betekent niet niets leren! Kinderen èn tieners kunnen, met of zonder volwassene, ook deze zomer weer een leuke workshop volgen bij Happy Baking!

We hebben dit keer 2 kinderworkshops van ca. een uurtje voor kinderen van 6 – 12 jaar, een tienerworkshop voor tieners van 12 – 13 jaar èn een ouder en kind workshop! Een vol programma dus en vast en zeker voor elk wat wils

Kinderworkshops

Voor de kinderen van 6 – 12 jaar hebben we een leuke workshop met Koekjes en fondant, en eentje met modelleren met fondant. Beide workshops duren een uurtje en vinden alletwee minimaal 1x per week plaats. De kosten zijn respectievelijk € 6,50 en € 7,50. Schrijf je in via de webshop of loop even binnen. Vergeet je niet naam en leeftijd te vermelden in het opmerkingenveld?

Tienerworkshops

Op veler verzoek staat dit jaar een een tienerworkshop op de planning. De populaire bento-cake leek ons een goed idee om met de tieners van 12 – 16 jaar te gaan maken. Het taartje staat klaar, de deelnemers gaan met spuitzak en crème aan de slag om er een mooi taartje van te maken! De tienerworkshop heeft een zacht prijsje: € 19,50 per persoon.

Ouder en Kind workshop

We konden er niet omheen na het overweldigend succes in de meivakantie: de ouder en kind workshop! Een taartje wordt voorzien van rolfondant, zowel ouder (volwassene) als kind modelleren een grappig aapje en het resultaat is geweldig! We hebben 3 datums ingepland. Zitten ze toch snel vol? Geef even via de mail een seintje en we plannen er gewoon nog eentje in!

Voor alle informatie en het inschrijven voor de verschillende workshops kijk je in onze webshop in de categorie Summerschool.

We zien je graag bij één van de workshops!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *