Onze winkel

Al onze producten die wij online verkopen kun je ook in het echt zien! Kom naar dè taartenwinkel in Den Haag en zie alle producten voor taartdecoratie, cupcakes en koekjes die wij verkopen.

Onze winkel ligt in het gezellige winkelgebied De Fahrenheit, waar al onze merken zoals FunCakes, PME, Wilton, Scrapcooking, FMM, Renshaw, Rainbowdust, Bake Delicious, Decora en nog véél meer in het schap staan. De merken die wij voorheen als Deleukstetaartenshop al op voorraad hadden, vind je allemaal nu ook bij Happy Baking, aangevuld met nieuwe merken.

Het team van Happy Baking staat voor je klaar om je te adviseren en te inspireren. We denken graag met je mee als je een taart, cupcakes, koekjes of andere traktaties wilt gaan maken!

Als je in de winkel bent, bekijk dan ook vooral onze sprinkle-bar! Hier kun je je eigen sprinkle-mix laten samenstellen. De leukste kleurtjes musketzaad, de mooiste parels of andere strooisels: stel het samen naar jouw eigen stijl! Slechts € 2,00 voor 3 verschillende soorten strooisels! (ca. 50gr).