Op deze pagina vind je een samenvatting van onze nieuwsberichten over onze winkel tijdens de lockdown t/m 2 maart 2021.

Update 22 februari

Goed nieuws: vanaf woensdag 10 januari mogen wij weer afhalen aanbieden. Je kunt dus je bestelling zelf afhalen bij de winkel. De lockdown levering komt te vervallen. Het is wel belangrijk dat je bij het plaatsen van je bestelling aangeeft wanneer je hem af komt halen, we vragen je dan ook om dit tijdstip dan ook aan te houden. Zo houden we het zo veilig mogelijk voor iedereen.

Om het juiste tijdstip aan te geven klik je bij de afhaaloptie eerst op de gewenste dag. Geef de pagina een paar seconden de tijd om te updaten, daarna kun je ook een tijdstip aangeven. Dit tijdstip kan niet eerder zijn dan 4 uur na het plaatsen van je bestelling.

Winkel gesloten

Onze winkel in de Fahrenheitstraat is gesloten voor klanten van 15 december 2020 t/m 2 maart 2021. Onze webwinkel is wel gewoon geopend. Via onze webwinkel kun je alle artikelen die wij in de winkel hebben online bestellen.

Eetbare prints

Je kunt eetbare prints aan je webshop-bestelling toevoegen door ons een extra mail te sturen. Je ontvangt dan een betaallinkje en wij voegen de eetbare print toe aan je bestelling.

Levering in postcodegebieden dichtbij

Deze optie is vandaf woensdag 10 februari, op het moment dat afhalen bij de winkel weer toegestaan werd, komen te vervallen.

Voorraad

Helaas zijn momenteel veel producten uitverkocht. Niet alleen de pakketten die wij naar jou versturen kunnen vertraging oplopen, ook de pakketten en goederen die naar ons gestuurd worden komen veel later aan dan verwacht. Daarnaast kampen onze leveranciers met dezelfde problemen en krijgen zij bepaalde producten niet of later dan verwacht aangeleverd. Wij doen ons uiterste best, maar vragen je begrip voor het feit dat we vaker dan we willen nee moeten verkopen.

Vragen?

Wij zijn zoveel mogelijk aanwezig in de winkel. Je kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen als je vragen hebt.

Stay safe!