Maatregelen mbt het Corona virus

Laatste update 23 maart 2020

Omdat wij veel vragen krijgen over hoe wij omgaan met de maatregelen rondom het Corona virus, willen we hierbij graag het een en ander op een rijtje zetten:

 1. Vanaf dinsdag 24 maart hanteren wij een deurbeleid. In principe laten we maximaal 3 klanten in de winkel toe. Dit betekent dat we de deur even sluiten als er 3 klanten aan het winkelen zijn en vragen we je om even geduld. Zodra het mogelijk is, laten we je toe in de winkel.
 2. Op bovenstaande manier zijn we geopend op onze reguliere openingstijden. We houden gepaste afstand en vragen of jij dat ook wilt doen. We maken contact oppervlakken vaker schoon en vragen je in de winkel te kiezen voor pinbetaling of, in het geval dat dit niet mogelijk is, contant geld op de balie te leggen.
  – We vragen nadrukkelijk 1½ meter afstand te houden tussen ons en andere klanten.
  – Laat winkelmandjes bij de balie staan; wij maken ze schoon voordat we ze terug zetten
 3. Workshops, cursussen en kinderfeestjes zullen tot 1 juni geen doorgang hebben. Over alle geplande afspraken nemen wij contact op of hebben dit al gedaan.
 4. 22 maart Update mbt bezorgen
  In verband met de locatie van het DHL-service punt, bieden wij tijdelijk geen verzending via DHL aan. Wij verzenden momenteel alleen via PostNL en pakketjes zijn alleen af te halen op PostNL pickup points. Excuses voor het eventuele ongemak!
 5. We hebben tijdelijk onze verzendkosten verlaagd naar € 3,95 voor pakketpost en € 3,00 voor brievenbuspost. De grens voor gratis verzenden is verlaagd naar € 40,-

Wij hopen dus gewoon open te kunnen blijven, maar nemen geen risico met jou en onze gezondheid. Mocht iemand in ons team verkoudheidsverschijnselen vertonen, dan zal zij niet in de winkel kunnen werken en komt de bezetting bij ons in de winkel onder druk.

Via Facebook en deze pagina blijven we communiceren over onze winkel en de openingstijden, mochten deze veranderen.

Heb je vragen, schroom niet om contact op te nemen!