Als lekker dessert of als vulling voor je biscuittaart: een bavarois is heel veelzijdig! Met behulp van de BrandNewCake Bavaroise Poeder Chocolade maak je snel en eenvoudig een lekkere chocolade bavarois. Decoreer een lekker toetje met chocoladesaus of chocoladekrullen, bijvoorbeeld van PME!
Hoe maak je het klaar:
Benodigdheden: 250 ml slagroom, 50 g bavaroisepoeder, 60 ml lauw water.
Bereiding: Klop de slagroom lobbig. Meng het bavaroise poeder met het water en spatel dit mengsel direct voorzichtig door de slagroom. Meteen verwerken voor gebruik, daarna ca. 1 uur in de koelkast laten opstijven.
Inhoud: 150 gram
Ingrediënten:Suiker, magere cacaopoeder (20%), gelatine, gekaramelliseerde suiker, geharde plantaardige olie (palmpit), glucosestroop, zout, emulgator: E472a, E472b, aroma, melkeiwit, stabilisator: E339, E401. Kan sporen van noten bevatten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.